/ 2020-07-02

AvivaSA Bireysel Emeklilik Sistemi ile hayalinizdeki emekliliği planlayın

AvivaSA BES e dahil olarak yapacağınız düzenli birikimler ve devlet katkısı sayesinde emeklilik döneminin keyfini çıkarabilirsiniz bireysel emeklilik Sisteminde fonlarımın nasıl değerlendiğine ilişkin tanıtım videomuz ve Ali Zeybek Sigorta Aracılık Hizmeleri aracılığı ile ulaşabileceğiniz diğer ürünlerimiz için galerimizi ziyaret edin

Birikimlerinizi En Az Sizin Kadar Düşünüyoruz

Piyasalardaki dalgalanmalardan daha az etkilenmeniz ve birikinlerinizi daha iyi değerlendirilebilmesi için her üç ayda bir portföy yönetim şirketimiz Akportföyün alanında uzman danışmanları tarafından fon dağılım önerileri hazırlanmaktadır.

FonPro ile Birikimlerinize Yön Verin

Dijital fon danışmanınız FonPro ile BES birikimlerinize kolayca yön verebilirsiniz. "Fon Dağılımı" ekranındaki Yatırımcı Profil Testini çözerek size en uygun fonları belirleyebilir, fon dağılımınızı AvivaSA Mobilden hemen değiştirebilirsiniz.

Devlet Katkısı İle Birikimlerinize Birikim Katın

BES'e yatırılan katkı paylarının % 25'ine karşılık gelen tutar devlet katkısı olarak hesaplanmaktadır. yani her 100 TL için 25 TL ek katkıda devlet tarafından yapılacaktır. Devlet katkısı sayesinde daha çok katkı payı ödeyerek daha çok kazanabilirsiniz. 2020 yılında devlet katkısının üst limiti 8829 tl dir.

Getirisi Çok, Kesintisi Az

Vadeli mevduatın stopaj oranı %15 iken emekliliğe hak kazanma koşulları yerine getirildiğinde BES'e stopaj oranı %5 tir. yani birikimlerinizin mevduat yerine BES ile yapılması vergi Avantajı sağlayacaktır.

Sizde yarınlarınızı güvence altına almak ve AvivaSA BES şemsiyesi güvencesi için Ali Zeybek Sigorta Aracılık Hizmetlerine 0224 220 36 36 nolu telefonumuzdan ulaşabilir ve daha ayrıntılı bilgilendirme için randevu alabilirsiniz.